KURSET VERORE

Prej 15 vitesh ne organizojmë kurse 2-javore në Shtetet e Bashkuara dhe Angli.

Kursi veror përfshin aktivitete të shumta kulturore, edukative dhe argëtuese. Për 14 ditë, së bashku me stafin e mësueseve të “Wisdom”, do të vizitosh një prej shkollave më prestigjioze të këtyre shteteve. Qëllimi i udhëtimit është të praktikosh gjithçka ke mësuar gjatë vitit duke bërë në të njëjtën kohë turizëm, një mori aktivitetesh dhe miq të rinj nga çdo vend i botës. Nëse je midis moshave 10-17 vjeç mos ngurro të aplikosh.

Si mund të aplikoj?

Hapi i parë për t`u bërë pjesë e kursit veror është organizimi i një provimi për kalimin e gjuhës. Shkollat pritëse bëjnë të ditur kriteret e tyre për të kaluar provimin dhe më pas ai zhvillohet në ambjentet e Wisdom. Pasi vërteton nivelin e dijeve, ti bëhesh zyrtarisht pjesë e kursit veror.

Vakte, akomodim dhe kujdes shëndetësor
Aktivitete jashtëshkollore
20 orë mësimi në javë/4 orë anglisht
Çertifikatë vlerësimi nga shkolla pritëse

GREETINGS FROM...

wd
13669643_1096447570404025_5222271999945069549_n.png
13669643_1096447570404025_5222271999945069549_n.png
20108274_1414462341935878_1685611491598188073_n.png
20108274_1414462341935878_1685611491598188073_n.png
dsc.png
dsc.png

PYETJE?